رفتن به محتوای اصلی

منفی شدن حساب کاربری

پیشگفتار

اگر حداقل برای یک بار هم نگران شده‌اید که ماشین‌های شما در صورت منفی شدن شارژ حساب کاربریتان چه می‌شوند با ما همراه باشید.

10 روز اول

با منفی شدن حساب کاربری شما ماشین‌های شما خاموش شده و در مدت خاموشی فقط هزینه هارد و آیپی دوم به بعد محاسبه می‌شود و به محض پرداخت بدهی می‌توانید از ماشین‌های خود استفاده نمایید.

بعد از 10 روز

بعد از گذشت 10 روز اگر حساب کاربری شما مثبت نشده باشد ماشین‌های شما از پنل کاربری شما حذف شده و سپس وارد سرور بکاپ هایو می‌شوند و به مدت یک ماه در سرور بکاپ نگهداشته می‌شوند.

در این حالت دیگر به سرور خود دسترسی ندارید.

ماشین شما تا زمانی که در سرور بکاپ است هزینه‌ای به آن تعلق نخواهد گرفت اما زمان تسویه برای بازگرداندن سرور خود باید مبلغی را بابت جریمه پرداخت نمایید.

برای پرداخت جریمه و بازگرداندن ماشین‌ها از سرور بکاپ به پنل خود باید به کارشناسان پشتیبانی هایو یک تیکت ارسال نمایید.

جریمه

وقتی ماشین شما وارد سرور بکاپ می‌شود جز مبلغ بدهی حساب باید مبلغی را به عنوان جریمه پرداخت نمایید.

این جریمه شامل دو برابر هزینه مدت زمان نگهداری از هارد و آیپی شما می‌شود.

حذف سرویس

اگر تا مدت 30 روز که سرور شما در سرور بکاپ است اقدام به تسویه بدهی خود نکنید سرویس شما به طور کامل و به صورت دائمی حذف خواهد شد.